Dobrodošli v podjetju DI MUCCI d.o.o.

VINCENTIUS – Biorazgradljiva in kompostirna embalaža.

Za ohranitev našega vira življenja.

Življenje po plastiki…

Po letih raziskav in razvoja, je podjetje Di Mucci d.o.o. zmožno ponuditi različne rešitve glede embalažnih procesov iz lastne proizvodnje biorazgradljivih in ​​kompostnirnih folij.

Zavzemamo se za raziskave, razvoj in industrializacijo kompostirnih materialov, s čimer želimo doseči pomemben prispevek k uveljavljanju novih načinov embalažnih postopkov.

Za zamenjavo klasičnih onesnaževalnih plastičnih izdelkov v prehrambeni in neživilski industriji, smo vzpostavili nove proizvodne tehnike za proizvodnjo biorazgradljivih in kompostirnih folij.

Osredotočeni na zmanjšanje količine plastičnega onesnaževanja in emisij CO₂, v proizvodnji uporabljamo vire surovin iz narave, ki med obdelavo ne sproščajo škodljivih emisij, tako v prostorih proizvodnih obratov kot v širše okolje.

Stranke z uporabo naših izdelkov pripomorejo k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov (splošno globalno ogrevanje) in zniževanju njihovih nadaljnjih odpadkov (onesnaževanje celotnega sveta).

Z uporabo embalažnih strojev v načinih: pretočno, vertikalno, stransko tesnjenje, L tesnjenje in skrčenim tunelom, dosegamo izdelke ki pokrivajo širok spekter embalažnih možnostih.

V mnogih primerih ima naša bio/kompostirna-folija znatno boljše lastnosti kot navadna plastična!

Za vsako vrsto vaše embalaže imamo rešitev. Za več informacij pa nas kontaktirajte.

Naša proizvodnja se nahaja v osrednji Evropi, na slovenski obali, kar nam omogoča strateški položaj za izvoz v evropske države. Neposredna bližina pristanišča Luka Koper (eno glavnih evropskih pristanišč), pa nam omogoča izvoz na vse ostale konce sveta.

Naše zavedanje o onesnaževanju voda, zraka in povzročitvi nepopravljive škode za ekologijo ter naravo nas mora zavedati, da če ne ohranimo svojih virov življenja, ne ohranimo sebe in prihodnosti novih generacij! Cit. Luca Di Mucci